Industrieel Co. van Dongguanqingying, Ltd

 

       De kwaliteit en de Reputatie gaan ten eerste!

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Tactische Vezel Optische Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Tactische Vezel Optische Kabel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd. Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd.
TUV QY poort QY drie Gebouwen QY De Verkoopbureau van Qingsying QIngyingsteam QY vergaderzaal Laser het testen machine voor Koker

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Qingying
Aantal werknemers : 160~166
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Qingying werd opgericht in 2013 wordt gevestigd in Shenzhen, workshopgebied meer dan 5000 vierkante meters.

 

Het is een professionele positie in vezel de optische communicatie industrieën in China geweest. Het bedrijf is bij het front van Onderzoek & Ontwikkeling, Productie, en Verkoop van een brede optische waaier van vezel en connectiviteitsproducten, met inbegrip van het koord van het vezelflard, vlecht, waterdichte schakelaars, vezel optische snelle schakelaar, enz.

 

Qingying heeft verhouding met een wereldwijd netwerk van klanten ontwikkeld. Het productdienstenaanbod wordt ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften van cliënten te voldoen en aan Europa en Noord-Amerika hoofdzakelijk verkocht.

 

Als high-tech privé- onderneming, heeft Qingying steunpunten in de industrie met zijn producten van uitstekende kwaliteit gevestigd. Qy vervaardigt faciliteiten is geweest ISO-9001:2015 sinds Maart 2016 wordt geregistreerd die.

Qingyingis van een specifiek team van jonge en innovatieve beroeps wordt samengesteld die. Het doel om superieure producten te ontwerpen en te produceren houdt het maximale concurrentievermogen van het bedrijf in de marktplaats.

 

Vandaag wordt Qingying goed erkend in vezel de optische communicatie industrie door cliënten wereldwijd. Een traditie van leiding in technologie, productkwaliteit en klantenservice heeft het bedrijf de snelle groei toegelaten.

 

Qingying heeft nu stevige vooruitgang geboekt. Wij blijven tempo met de groeiende vraag houden en voor voortreffelijkheid streven.

Contactgegevens
Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Carro Ji

Tel.: 86-769-87289555-815

Fax: 86-769-87283131

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)