aboutus
lopende band

Gevestigd in 2012, wijdt Dongguan Qingying Industrieel Co., Ltd (Kwaliteit) is een bedrijf aan zich het onderzoeken en het ontwikkelen, vervaardiging en verkoop. Het wordt gevestigd in Dongguan-Stad, China, en met workshopgebied meer dan 5000 vierkante meters. Onze hoofdproducten zijn vezeladapter, vezel snelle schakelaar, het koord van het vezelflard, vezelsplitser, vezeldemper, SFP en FTTH-producten.

QY (Kwaliteit) is ISO9001: 2015 verklaard, en makets meer dan 20 landen bij miljoenen huizen, met in het buitenland partners die door uitstekende productenkwaliteit en de dienst worden vertrouwd op.

 

Het bedrijf is bij het front van Onderzoek&development, Productie, en de Verkoop van een brede optische waaier van vezel en connectiviteitsproducten, met inbegrip van ceramische metalen kap, vezel optische schakelaar, heeft enz. Qingying verhouding met een wereldwijd netwerk van klanten ontwikkeld. Het productdienstenaanbod wordt ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften van cliënten te voldoen en aan Europa en Noord-Amerika hoofdzakelijk verkocht. Als high-tech privé- onderneming, heeft QINGYING steunpunten in de industrie met zijn producten van uitstekende kwaliteit gevestigd. Qingying de productiefaciliteiten zijn ISO-9001:2000 geweest dat sinds Maart 2008 wordt geregistreerd.

 

QINGYING wordt samengesteld van een specifiek team van jonge en innovatieve beroeps. Het doel om superieure producten te ontwerpen en te produceren houdt het maximale concurrentievermogen van het bedrijf in de marktplaats. Vandaag wordt QINGYING goed erkend in vezel de optische communicatie industrie door cliënten wereldwijd. Een traditie van leiding in technologie, productkwaliteit en klantenservice heeft het bedrijf de snelle groei toegelaten. QINGYING nu stevige vooruitgang heeft geboekt. Wij blijven tempo met de groeiende vraag houden en voor voortreffelijkheid streven.

Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. Dongguan Qingying Industry Co., Ltd.
QY drie Gebouwen Kantoorgebouw Het inspecteren van het eindgezicht van schakelaars Eerste verdiepingworkshop
OEM / ODM

Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 2

R & D

Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1Dongguan Qingying Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Contactgegevens