Industrieel Co. van Dongguanqingying, Ltd

 

       De kwaliteit en de Reputatie gaan ten eerste!

 

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Vezelvoorbereiding: Vezel het Ontdoen van & Vezel het vezel-Beëindigen van Stripping& Hoek

Certificaat
Van goede kwaliteit Tactische Vezel Optische Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Tactische Vezel Optische Kabel voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Vezelvoorbereiding: Vezel het Ontdoen van & Vezel het vezel-Beëindigen van Stripping& Hoek

Vezelvoorbereiding: Vezel het Ontdoen van & Vezel het vezel-Beëindigen van Stripping& Hoek
 
 
                                                    Vezelvoorbereiding   
 
Verbindend procesfactoren besta voor mechanische (uiteinde-verbonden) verbindingen, met inbegrip van vezel-Beëindigen
 
scheiding, vezel-Beëindigen hoek en fresnel bezinning.
 
Vezel die ontdoen van:
 
De vezeldeklaag kan door een aantal technieken zoals een het mechanische ontdoen van hulpmiddel, thermisch ontdoend van materiaal worden verwijderd, of chemisch. Voor typische acrylate-met een laag bedekte vezels, het mechanische wordt ontdoen van geadviseerd omdat het snel is, veilig, goedkoop en tot een duidelijk omlijnde deklaagbeëindiging leidt.
 
Het is belangrijk om op te merken dat, wanneer de mechanisch van of thermaal ontdoende vezels, zorg moeten worden genomen vermijden schadelijk de vezeloppervlakte. Het ontdoende van hulpmiddel zou de juiste grootte moeten zijn en ontworpen voor de vezel en het met een laag bedekken van combinatie die worden ontdaan van. Ook, schade aan de glasoppervlakte zou vermijden, neen dan meer twee duim van de deklaag in één keer van moeten worden ontdaan. De chemische producten die de acrylate deklagen zacht worden zijn langzamer en leiden tot slecht bepaald met een laag bedekkend beëindiging.
 
Bovendien, kan de overblijvende actie van chemische producten de acrylate deklaag veroorzaken om lang zacht te worden en te degraderen nadat de las is verpakt, potentieel veroorzakend lasmislukking. Om deze reden, moeten alle die vezels aan het chemische oplosmiddel worden blootgesteld grondig na het ontdoen van worden schoongemaakt.
 
Oppervlaktereiniging:
 
Om het even welk acrylate deklaagresidu dat na het ontdoen van blijft zou uit de naakte vezeloppervlakte moeten worden verwijderd. Een schoon, lint-free katoenen (of alcohol-doorweekt die) stootkussen zacht over de vezeloppervlakte wordt getrokken werkt goed voor de meeste mechanisch gestripte vezels met acrylate deklagen. Het is belangrijk om naakte vezels van dit punt zo weinig mogelijk te behandelen tot de las volledig is. Het nemen van deze voorzorgsmaatregel zal de kans minimaliseren om de vezels met stof of lichaamsoliën te vervuilen, die tot hogere lasverliezen en lagere treksterke punten kunnen bijdragen. Het ook is belangrijk om het resterende het verbinden proces te voltooien zo vlug mogelijk, aangezien de vertragingen de vezel aan extra verontreinigende stoffen in de lucht zullen blootstellen. Het nalaten om zorgvuldige het schoonmaken praktijken te gebruiken kan de glasoppervlakte veroorzaken om te worden het geschuurde leiden tot lagere lassterkte.
 
Vezel-Beëindigen Hoek:
 
Aangezien het primaire attribuut die het enige fusie verbinden beïnvloeden de eindhoek is, juiste is de vezel-Beëindigen voorbereiding a
fundamentele stap in het verkrijgen van een aanvaardbare fusielas. De vezel-Beëindigen hoekvereisten variëren lichtjes van gebruiker aan gebruiker, afhankelijk van de gebruikte vereisten van het lasverlies en de messen. Nochtans, in het algemeen brengen de eindhoeken minder dan twee graden de aanvaardbare lassen van de gebiedsfusie (op de typische eindhoeken met goed-gecontroleerde messen zijn rond halve graad)
Bartijd : 2018-11-13 16:08:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Dongguan Qingying Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Carro Ji

Tel.: 0086-13712451771

Fax: 86-769-87283131

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)